AANMELDEN CONTAINER SESSIONS


Kom optreden tijdens de BOLStjurrich Container Sessions. Een unieke kans voor (aanstormende of verborgen) talenten! Ben je een zanger, speel je een instrument, kan je goed rappen, wil je een dj set draaien, heb je een leuke truc, wil je moppen tappen of gedichten voordragen, verzin het maar! Meld je uiterlijk 10 juni 2022 aan en wie weet treed jij op in onze BOLStjurrich container voor kleine groepjes bezoekers. Dit zorgt voor een hele leuke intieme setting! Een optreden is ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Bij te veel aanmeldingen kiest BOLStjurrich de optredens. Wat krijg je er voor terug? Een fantastische ervaring om jouw werk te laten zien en horen en eeuwige roem in Bolsward en omstreken.

  AANMELDEN WEDSTRIJD LEVENDE STANDBEELDEN

  Voor kinderen van 9 tot en met 18 jaar oud organiseren we de wedstrijd Levende Standbeelden. Houd je van verkleden en schminken? Kan jij lang je ogen openhouden zonder te knipperen en heb je stalen zenuwen? Dan is deze wedstrijd echt iets voor jou! Iedere deelnemer treedt 30 minuten op en wordt beoordeeld. En er zijn mooie prijzen te winnen, gesponsord door Sikma. Vul vóór 10 juni a.s. je gegevens hieronder in en wij nemen binnenkort contact met je op. Er zijn beperkt plekken, wees er snel bij.   AANMELDEN VRIJWILLIGER


   Vul onderstaande gegevens in om je op te geven als vrijwilliger tijdens het leukste straatfestival van Friesland. We hebben vrijwilligers nodig voor het versieren en op- en afbouwen van het festivalterrein, catering en begeleiding artiesten, hulp bij jeugdactiviteiten en bezoekers, uitdelen flyers en vrienden maken.

   Daar krijg je het volgende voor terug: Een supermooie dag, een goed gevulde goodie bag, BOLStjurrich t-shirt, lekker eten & drinken.